De Innovatiemissie Smart Cities Barcelona

623
Smart City Expo Barcelona

Het RVO organiseert dit jaar de Innovatiemissie naar het Smart City Expo World Congress in Barcelona. Hieronder vindt u alle informatie om deel te nemen aan deze missie.

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en heeft u de ambitie internationaal uit te breiden of wilt u uw internationale netwerk vergroten? Ga dan mee met de Smart City innovatiemissie in Barcelona!

Het jaarlijkse Smart City Expo World Congress (SCEWC) in Barcelona is dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en kennis- en onderzoekscentra die zich bezig houden met Smart City. Daarom organiseren wij een innovatiemissie voor Nederlandse organisaties die actief zijn in de Smart City sector, met de ambitie om hun zakelijke activiteiten of hun netwerk internationaal uit te breiden.

Smart City Tracks

Ons doel is het aanbod en de meerwaarde van Nederlandse organisaties en bedrijven binnen de Smart City sector zo concreet mogelijk te presenteren. Daarom is het thema Smart City in 6 thema’s (tracks) verdeeld:  

  • Veiligheid (Safety & Security)
  • Gezond stedelijk leven (Healthy Urban Living)
  • Stedelijke mobiliteit (Urban Mobility)
  • Klimaat en Energie (onder noemer Resilience)
  • Circulaire economie (Circular Economy)
  • Data

Voor elke track bieden we een inhoudelijk programma aan.

Programma

Het programma begint op zondagavond 11 november (20.00) met een informele kick-off receptie. Op maandag 12 november vindt het business evenement ‘The Dutch & Smart Cities: Shaping the future by challenging today’ plaats. Tijdens het business evenement organiseren we workshops, deep-dives en rondetafelgesprekken die ingaan op maatschappelijke uitdagingen en technologische concepten in steden. Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 november zijn er op het Holland Paviljoen van Smart City Expo World Congress pitches en netwerkmomenten

Gezien het internationale publiek dat deze expo bezoekt, biedt deelname veel mogelijkheden om met de juiste mensen in contact te komen. Onze delegatieleider John Jorritsma (burgemeester Eindhoven), andere bestuurders, influencials en de Nederlandse organisatie zetten zich voor u in om functionele verbindingen te leggen.  

Kosten deelname missie

De kosten voor deelname aan deze innovatiemissie zijn €250 (excl. btw) per persoon. U heeft dan toegang tot de Smart City Expo, u kunt deelnemen aan het businessevenement, de werkbezoeken, de netwerkrecepties én u kunt gebruik maken van de faciliteiten van het Holland Paviljoen. Dit is exclusief reis- en verblijfkosten en deelname aan het Smart City congresprogramma. Na inschrijving ontvangt u suggesties voor vluchten en accommodaties.

Wilt u ook het apart georganiseerde Smart City Congress bezoeken? Dan betaalt u € 1145 (excl. btw). Neem hiervoor contact op via innovatiemissies@rvo.nl.

Aanmelden

U kunt u tot en met 28 september 2018 aanmelden via het aanmeldformulier. Lees ook de Algemene voorwaarden deelname innovatiemissie.

Contact

Wilt u of uw organisatie een actieve bijdrage leveren aan business event en/of het Holland Paviljoen? Er zijn mogelijkheden voor het geven van een gesponsorde workshop of pitch. Neem contact met innovatiemissies@rvo.nl. Ook andere vragen over de missie kunt u mailen naar dit adres.