Gratis Seminar: Trek uw lessen uit het Smart Cities Marktonderzoek

664
SmartCity Onderzoek

De afgelopen weken hebben is er veel geleerd over de smart-city-markt. En dat is een belangrijke reden waarom er is besloten om de Future City Conference voorlopig uit te stellen. Dat marktinzicht deden is opgedaan door het smart-cities-onderzoek dat de Future City samen met USP Marketing & Consultancy uitvoerden. De belangrijkste conclusies leest u hier. Terwijl de samenleving in hoog tempo technologiseert en digitaliseert, blijven gemeenten achter. Waar staan gemeenten en hoe moet de markt daar op reageren? Die inzichten delen we graag met u. En dat doen we gratis.

Daarom nodigt de Future City u graag uit voor het – gratis – Seminar: Trek uw lessen uit het Smart Cities Marktonderzoek

Tijdens dit seminar worden de uitkomsten van het marktonderzoek gepresenteert en reageert zowel markt als overheid hierop. Er is veel ruimte voor vragen en debat en worden er 6 interessante pitches gehouden.

Dat leidt tot het volgende programma:

13.30 uur – Ontvangst
14.00 uur – Context: Hoe verandert de stedelijke opgave door technologisering (door Jan-Willem Wesselink, kwartiermaker bij de Future City Foundation)
14.30 uur – Presentatie: Resultaten Smart Cities Onderzoek (USP Marketing Consultancy)
15.00 uur – Vragen en discussie
15.20 uur – Pauze
15.40 uur – Wat vindt de markt (Rik van Berkel, FME)
16.00 uur – Wat vinden gemeenten (naam volgt)
16.20 uur – Dit doet de markt: veelbelovende pitches (namen volgen)

Het evenement vindt plaats op 19 september op het kantoor van Future City, Paulus Borstraat 41 in Amersfoort.
Deelname is gratis.

Meld u hier aan.